Що може запропонувати новий запорізький центр для молоді з окупованих територій?

Що може запропонувати новий запорізький центр для молоді з окупованих територій?

У місті Запоріжжя відкрили новий молодіжний центр «People.UA», спрямований на молодь з усіх областей, що перебувають під тимчасовою окупацією. Ініціативу з відкриття простору підтримала Мелітопольська міська рада за фінансової підтримки міжнародних партнерів з ПРООН.

Про це повідомляє «Всі вісті», посилаючись на 061.ua.

Центр має на меті створити умови для саморозвитку, творчості та спілкування молоді. Тут можна знайти коворкінг, зали для проведення тренінгів та семінарів, а також місця для навчання та творчості, такі як книжковий клуб, арт-простір та музичні зали. Для дітей та підлітків доступні безкоштовні майстер-класи з музики, а для студентів і молоді, що працює, організовані різноманітні курси з професійного розвитку.

Запити молоді також враховуються: планується запуск школи веб-дизайну та проведення курсів для самовдосконалення.

«Головна мета нашого центру — забезпечити молодість можливістю для розвитку. Тут вони можуть навчатися, спілкуватися та розвиватися. Ми створюємо середовище, де молодь може активно займатися тим, що їй подобається. Ми відкриті для всіх, і хоча основна увага приділяється молоді з уразливих груп, ми раді бачити тут кожного, хто прагне знайти спільноту та підтримку», — пояснює керівниця проекту Альона Кузнєцова.

Організатори сподіваються, що центр стане популярним серед молоді, і кількість його відвідувачів сягне не менше 400 осіб, створивши справжній центр молодіжної активності.

Варто нагадати, чим завершився прорив РФ у Роботине, та що відомо про обстріли за минулу добу у області?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *